Schoonmaakdiensten

Veel verschillende schoonmaakdiensten bij Van Lambalgen

Als schoonmaakbedrijf houden wij ons voornamelijk bezig met het periodieke en dagelijkse reinigingsonderhoud van onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, woningen, praktijken, gezondheidscentra, instellingen, sanitaire ruimtes en openbare ruimtes zoals portieken en trappenhuizen.

Wij bieden onze diensten onder andere aan bij bedrijven, woningbouw verenigingen en VVE’s, gemeentes, gezondheidscentra maar ook bij particulieren.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons:  0294458444

OFFERTE AANVRAAG

Schoonmaakdiensten van Van Lambalgen

Er zijn een aantal schoonmaakdiensten waarop we bij Van Lambalgen de focus hebben gelegd. Dit noemen wij ook wel ‘onze kerndiensten’. Hier kunt u natuurlijk altijd direct een schoonmaak offerte aanvragen. Weten wat deze kerndiensten zijn bij Van Lambalgen?  Zie hieronder een handig overzicht.

Gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden

Door onze brede vakkennis en professionele apparatuur voeren wij ook gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uit. Zo zijn wij onder andere vakkundig in vloeronderhoud (polymeren), tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en hogedrukreiniging. Wij beschikken over kennis om u professioneel te adviseren en van dienst te zijn bij de betreffende werkzaamheden. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 02944584444

OFFERTE AANVRAAG