Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Schoonmaak- Servicebedrijf Van Lambalgen is opgericht in 1984 door Vic van Lambalgen senior. Samen met zijn twee zoons Nico en Herman van Lambalgen stonden ze aan het begin van het familiebedrijf dat zou uit groeien tot een begrip in Weesp en omstreken.

In 1991 werd het schoonmaakbedrijf overgenomen door de twee broers. Door de groei die bedrijf door maakte werd in 2001 het huidige pand aan de Rijnkade betrokken. Naast de schoonmaakwerkzaamheden begon schoonmaakbedrijf Van Lambalgen ook aanverwante service diensten aan te bieden. Tevens maakte René van Lambalgen zijn toetreden als mede eigenaar van het bedrijf waardoor het bedrijf inmiddels in handen is van de derde generatie.

Hedendaags

Schoonmaak- Servicebedrijf Van Lambalgen heeft zich in de loop der jaar steeds verder gespecialiseerd met betrekking tot diverse werkzaamheden. Dat Van Lambalgen zich blijft door ontwikkelen blijkt uit het feit dat ze sinds 2012 ook fungeren als groothandel in onder andere hygiënepapier, schoonmaakartikelen en disposables.

Schoonmaak- Servicebedrijf Van Lambalgen is een hecht familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt door gegeven. Door de jarenlange ervaring hebben wij een sterke positie en een vertrouwde naam binnen de schoonmaakbranche in de regio. Onze ervaring stelt ons in staat aan iedere vraag en wens op het gebied van schoonmaak te voldoen

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons:  0294458444

OFFERTE AANVRAAG

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 02944584444

OFFERTE AANVRAAG