Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen

Wij zijn gespecialiseerd in het vegen en ontstoppen van diverse rook- en ventilatiekanalen. Dit gebeurt meestal via het dak, maar kan ook binnenshuis gebeuren. Tevens is het mogelijk om een camera inspectie te laten uitvoeren waarbij u zelf de roetafzetting kunt waarnemen. Verder kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Ook leveren en plaatsen wij diverse schoorsteenkappen.

  • Diverse vogelkappen
  • Boldraadkappen
  • Trekkappen

Minimaal één keer per jaar dient u uw schoorsteen te laten vegen en controleren door uw schoorsteenveger. Bij openhaarden, gashaarden en houtkachels is het noodzakelijk om minimaal één keer per jaar de schoorsteen te laten vegen. Afhankelijk van het gebruik en stookgedrag kan het in sommige gevallen wenselijk zijn om twee keer per jaar de schoorsteen te laten vegen. Houtenkachels geven meer roetafzetting waardoor het voor deze kanalen zeer wenselijk is om deze twee keer per jaar te controleren.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons:  0294458444

OFFERTE AANVRAAG

Verzekerd tegen schoorsteenbrand

Uw brandverzekering stelt als voorwaarde dat u uw openhaard of houtkachel één per jaar laten vegen en/of controleren. In het geval van een schoorsteenbrand mag er geen sprake zijn van achterstallig onderhoud. In dit geval zal uw verzekering dan ook vragen om een veegbewijs, welke u ontvangt van de schoorsteenveger na het vegen van de schoorsteen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons: 02944584444

OFFERTE AANVRAAG